MENU

Vaksinekåte Ap-politikere vil tvangsvaksinere dine barn

Arbeiderpartiet har den siste tiden vist et entusiastisk vaksineengasjement. Det holder ikke at 92-95% allerede vaksinerer seg, så med stålkvinnen Gro Harlem Brundtland i spissen fremmet AP-Oslo ønske om tvangsvaksinering. I forkant hadde ordførerkandidat Tone Tellevik Dahl tråkket opp løypa og luftet partiets samlede fascinasjon for tvang.

Med sitt tidligere virke hos vaksinedistributøren WHO og som tidligere AP politiker var det naturlig for Brundtland å stille som faglig alibi for den mer brunlige fløyen av AP hvor hun kunne gi sin støtte til tvangsvaksinering. Som god “kamerat” tok hun seg tid til å forlate en bekymringsfri tilværelse som nullskatteyter på norsk pensjon i Nice for å bistå sine tidligere partifeller.

 

 

11351494_1434782283497624_4761405265752723159_n

 

I etterkant av de lystige mai-dagene i Oslo – har man registrert hvordan den brune stafettsprøyta ble overbrakt industriens neste løpegutt. I Tromsø sto nok en tvangskåt lokalpolitiker klar med sine betraktninger.

Arbeiderpartiets Tone Marie Myklevoll mener at det “umulig kan være problematisk med litt tvang – tatt i betraktning av at BCG vaksinen også var tvungen i sin tid”. Jada Myklevoll, din retorikk er strålende  – la oss bruke fordums minner om tvang for å innføre det igjen. Heksebrenning var også en gang populær praksis.

Hadde Myklevoll derimot gjort hjemmeleksa si – ville hun hatt kjennskap til at tuberkulosevaksinen var en stor vits. Mens halve Europa valgte å vaksinere mot sykdommen, unnlot USA å implementere vaksinen i sitt program. Og resultatet var som alle vet; tilsvarende nedgang på begge kontinenter.

tub england 2

tub england

Man kunne mulig anta at dette med tvangsvaksinering er et rød-brunt politisk engasjement. Den gang ei, de mørkeblå flørter også uhemmet og ivrig med tvangstankegodset.

Hittil har de valgt å la Aftenposten spy ut et ukjent antall propagandaartikler – hvor mer eller mindre selvlærte skribenter har boltret seg fritt med hjemmesnekrede hypoteser om at “tvang egentlig ikke er tvang“.

I anledning militant retorikk – kan det være på sin plass å informere vaksinesakens fanebærere om et spennende vaksinepistol-marked. Vi er nokså sikre på at disse modellene vil appellere, og ikke minst stå i stil til tankegodset som har vært fremmet i media den siste tiden. Her kan vi  på det varmeste anbefale modellen jet injector, en god gammel kjenning fra det amerikanske militæret.

 

 

11350443_1434778490164670_6255468480107522638_n

 

Vi ser selvsagt fram til at våre barn får anledning til å vaksineres i takt.

 

Share this...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someoneDigg this

Leave a Reply

%d bloggers like this: