MENU

Rasjonaliseringens offer

jeffrey-curley-300_t268 (1)

Jeffrey Curley

Jeffrey Curley var et såkalt nøkkelbarn. Hans foreldre var travelt opptatt med sine jobber, så når Jeffrey gikk til og fra skolen hadde han sin egen nøkkel han kunne låse seg inn og ut med. I nærheten av hans hjem bodde Salvatore Sicari og Charlie Jaynes. De hadde sett at Jeffrey ofte var alene og ble etter hvert gode venner med han. Jeffrey var ti år gammel og glad for vennskapet med de to voksne mennene som tok han med på bilturer og middager forskjellige steder.

En dag ble Jeffreys sykkel stjålet, men på en biltur senere sa Sicari og Jaynes de kunne kjøpe han en ny – i bytte mot sex.

Jeffrey nektet å bli med på det så i baksetet av bilen satte Jaynes sine 140 kilo på gutten, mens han holdt en klut gjennomvåt av bensin over hans munn. Jeffrey forsøkte tappert å gjøre motstand, men etter 20 minutter med innhalering av gasser fra bensinen så greide ikke den lille kroppen hans mer, og han døde.

De to mennene kjørte så til sitt hjem hvor de voldtok den døde kroppen til Jeffrey, la hans nakne kropp i en boks som de fylte med sement og dumpa den senere i en elv i nærheten.

De ble tatt dagen etterpå og tilstod sin makabre forbrytelse.

I baksetet på bilen hvor Jeffrey ble drept fant politiet flere publikasjoner fra en pro-pedofil organisasjon ved navn NAMBLA, og i huset til gjerningsmennene fant de medlemskort og flere artikler fra samme organisasjon.

NAMBLA er en amerikansk interessegruppe for pedofile som jobber for å blant annet senke eller fjerne den seksuelle lavalder, fremme ideen om at seksuell adferd fra voksne mot barn går helt fint da det sjelden skader barnet, og ikke minst fremme ideen om at barn kan samtykke til sex. På deres nettside står det de er imot bruk av tvang og overgrep mot barn, fokuset er altså “frivillighet” fra barnets side.

Foreldrene til Jeffrey gikk til rettsak mot NAMBLA og hevdet organisasjonens pro-pedofile propaganda førte til drapet på deres sønn.

Jaynes som drepte Jeffrey hadde en dagbok hvor han beskrev hvordan det å finne NAMBLA forandret livet hans: “This was a turning point in discovery of myself. NAMBLA’s bulletin helped me become aware of my own sexuality and acceptance of it.” skrev han. I hans dagbok kunne man og lese om hvordan han hadde hatt sterke reservasjoner om å ha sex med barn, noe som forandret seg når han fant NAMBLAs propaganda. Jaynes var på organisasjonens nettside rett før han drepte Jeffrey.

We unequivocally condemn any relationship, sexual or otherwise, with people of any age that involves coercion or exploitation” sa Roy Redow, den forhenværende lederen for NAMBLA. Han ble senere arrestert i sin leilighet mens han onanerte foran en 12 år gammel gutt.

Foreldrene til Jeffrey tapte saken mot Nambla:

The American Civil Liberties Union (ACLU) stepped in to defend NAMBLA as a free speech matter and won a dismissal based on the fact that NAMBLA is organized as an unincorporated association, not a corporation.

 

 

Moren til Jeffrey sa til CNN at for hver dag som går så forventer hun at Jeffrey skal komme løpende inn og si: “Mamma, mamma, kan du lage meg noe å spise, jeg er sulten.”

 

Pedofili aktivisme i den norske diskurs.

Innholdsanalyse av 118 bloggposter

  

 

Share this...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someoneDigg this

Leave a Reply

%d bloggers like this: